En liten sammanfatting

SKRIVET DEN: 2010-02-18 KLOCKAN: 13:36:18
Lily har blivit jätte duktig på alla sätt och vis.
I början sov hon inte alls bra, hade ont i magen och pruttade jätte mycket. Hon kunde inte alltid rapa heller efter måltiderna vilket bidrog till att hon fick en massa luft i magen. Bvc-sköterskan rekommenderade att ge henne droppar för kolik just före varje måltid ( som då var, var tredje timma). Hon trodde inte att det ar kolik dock för att då skulle hon skrika i minst 3 timmar i sträck, och det gjorde ju inte lilla hjärtat som tur var.
Hon bajsade inte heller på flera dagar ibland.. men det var tydligen vanligt då man gav ersättning.




Efter att ha gett henne dropparna i 4 dagar började hon rapa och kräkas mera. Nu har vi slutat med dropparna och Lily mår mycket bättre. Vi bytte också ersättning, från semper till NAN.. Hon är en väldigt snäll flicka som skrattar jätte mycket. Hon härmar mig när jag räcker ut tungan, gör pruttljud med munnen och skrattar då mamma gör likadant.. Mormor har varit jätte snäll och hjälpt mamma en del nätter då det varit tungt och lily vaknat en gång i kvarten. Men nu sover Lily gott i sin egen säng som står bredvid mammas. I natt sov hon hela 9 timmar i sträck utan att vakna en enda gång. Mamma blev orolig när hon vaknade helt utvilad och kikade på klockan och såg att den var 10:15.. HJÄLP! Har det hänt något med Lily?? Men Lily sov så gott i sängen helt ovetande om att hon gjort mamma orolig. Morfar och familj har också ställt upp jätte mycket. Är så glad att jag har en underbar familj. Lily har fått en sängmobil av mamma som hon älskar, den har tre olika klassiska melodier och gossedjur som snurrar runt. Den har också en lampa som lyser i mitten av djuren. Hon skrattar alltid när hon ser ett gosse djur närma sig henne.  Hon har fått en gunga av mormor som går på batterier. Meningen är att den ska vyssa bebisen till sömns och den funkar utmärkt. Lily är helt beroende av nappen, utan den kan Lily inte sova. Så nu äger Lily 11 nappar.. :D




Lily vägde senast 4880g och var 56cm lång. Hon har börjat använda strl 62 på sina kläder, lite stort men 56 sitter lite för tight.
Hon älskar också att gå ut med vagnen, somnar nästan direkt. Hon har fått en ny bilbarnstol av mormor för den andra blev för liten, att åka bil är också jätte kul.
Kom ni ihåg första gången hon badade? Hon gillade det inte alls.. Men nu älskar hon det, hon skrattar och ler hela tiden. Helt underbart. Lily skriker inte ofta heller..
Hon är helt enkelt perfekt och den finaste människan mina ögon någonsin skådat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback