Gårdagen.

SKRIVET DEN: 2010-03-06 KLOCKAN: 21:34:34
Dagens Lily:



Efter tre timmars sömn ringde väckarklockan på halv 8. Znoosade till klockan 8 och sen var det bara kliva upp och stressa till BVC. Typiskt att man alltid får en tid på morgonen då man varken har körkort eller får sova bra på nätterna. Dessutom var Lily förkyld och grinig. På Bvc vägdes & en längd togs samt omkrets runt huvud. Hon väger 5540 och är 58,6 lång. huvudet 38,9. Sedan fick hon två sprutor, en i varje ben. Hennes första vaccin. Det var inge roligt varken för mammas hjärta eller Lily. Men som tur var så blev man glad igen efter en stund.



Efter Bvc besöket blev det besök på mormors jobb. Vid 11 så for vi hem igen.. snabbt in i duschen och sedan blev det lunch på Greya knut med Sara (som ska ha bebis i början av augusti), Annika och helmer.
Vid 13:30 så begav vi oss hem igen. . På kvällen blev det film, brölloppsfotografen. Den var väl sådär Lite små kul men ändå ja.. inte så bra.

Lily blev ännu mera snorig och fick feber på kvällen.. Man märkte att hon var extra gnällig också.. stackars min lill snutta! <3

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback