Stekande sol!

SKRIVET DEN: 2010-05-21 KLOCKAN: 00:16:54





Igår åkte jag och Lily till mamma i forsheden och sovde över där till idag eftersom vi skulle till piteå (ligger 13mil bort för er som inte vet) och shoppa lite då vi inte själva har några affärer alls.. Ja typ konsum, ica och små klädaffärer som är svindyra.. men det räknas ju inte! Nåväl, vi steg upp vid 9 tiden och vid 11 så åkte vi. Vi hade med oss en fyrhjuling på ett släp som skulle till kjells systers son och familj. Vi lämnade först av släpet och lånade en vagn eftersom min inte ryms i skuffen, sedan åkte vi in till stan. 23 grader varmt i skuggan och svettigt som tusan.. Efter att vi hade gått i några affärer så fick jag ta av henne kläderna och ta på henne en kortärmad body, inga byxor och lägga henne i vagnen igen. Hon var ju dyngsur i svett stackarn. Tycker det är så himla svårt med sommaren.. dem kokas ju dem små rackarna. På vintern var det ju bara att klä på dem en massa.. men nu då? ska man låta dem ligga nakna med bara blöja? Man vill ju inte att dem ska bli sjuka heller.. nä det är verkligen svårt.

Här kommer lite bilder på det vi shoppade:







Blev en massa shopping mestadels åt Lily.. sedan åkte vi dit vi hade lämnat av fyrhjulingen och lånat vagnen, drack kaffe och babblade. När vi sedan var ute så märke mamman i huset att hennes 2åriga dotter sprunigt iväg.. medan hon letade henne så hör vi ett skrik.. Flickan hade hamnat i grannens fiskdamm som är över en meter djup.. TUR så levde hon och andades.. men hela hon hade varit under vatten ytan. Men vem vet vad som kunde ha hänt. Grannarna reagerade ju inte ens. barnen kan ju slå huvudet i stenarna bli medvetslösa.. eller drukna... Dem hade tydligen tagit upp det med grannarna förut men dem verkade ju inte alls bry sig. FAAN ska man riskera att barn drunknar bara för att man vill ha en fiskedamm till sin guldfisk på sommaren?? Då kan dem väl bygga upp ett staket eller nått... Men nä det kunde dem ju inte.. JÄKLA människor det finns.




Hittade förresten en bokhylla på blocket i piteå för 50 spänn så den fick följa med hem på släpet .. och till Lilys rum!


Dags att säga godnatt.. och påtal om sömn.. Lily har bara sovit en timma på hela dagen och ändå somnade hon inte förens 23 nu ikväll..

Natti natt.


Kommentarer
Becca & baby:

Ja, helt sjukt. Vill man inte ha barn ser man till att inte göra någon gravid/bli gravid tycker jag. Är ju en sak om preventivmedlet man har inte fungerar eller så.. Jag skulle aldrig klara av att göra abort :(



Snygga kläder du hade köpt! Måste själv pallra mig ut och köpa bikini, trekantsbikini kanske inte sitter så bra längre efter graviditet och amning ;)



Håller med dig om att det är knepigt nu med värmen, man kan ju inte ha dem nakna i vagnen liksom :/

2010-05-21 @ 11:05:40
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Kajsa:

Åh vad mkt fint du shoppat och hyllan var ju ett superkap. Jättefin! Hoppas allt är bra med er. Kram

2010-05-21 @ 21:31:35
URL: http://jagheterkajsa.blogspot.com/
Aliana - Gift 2-barnsmamma!:

Fyyy vad fin hon är :) riktig gosunge

2010-05-23 @ 23:18:06
URL: http://alianalohmeier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback