Ät inte gul snö, så länge det inte är utspilld öl.

SKRIVET DEN: 2007-11-27 KLOCKAN: 00:34:40
Praktiken: Går som vanligt, långa dagar för att göra det kort. Man lär sig dock mycket i läsarhuvudet, men dock inte i det själva praktiska. Men man kanske inte kan göra allt för mycket när personerna i fråga önskar  så lite stimuli som möjligt. Idag har man iaf fått se HM och varit på ett fik, under arbetstid, inte illa!

Piteå: Eller snarare degeränget är lika lugnt och stilla som vanligt, ibland kan man se en bil åka förbi köksfönstret (om man har tur).

Idag: Vaknade sent, sådär en timma innan avfärd till rättpsykiatrin. Var till stan med en boende på eftermiddagen. Slutade 21:15. Fick hämtning av tobbe . Sedan var det degeränget och klä sig varmt. Sedan 1.30min prommenad som chiftade i lite hostningar och joggning, eller vad säger du tobbe, har vi bra kondis?
Men lite luft fick vi iaf. blev en prommenad över en bro, och sen helt plötsligt hade vi gått runt hela bergsviken, måste ha missat det området, var nog för inne i mitt prat om dittan och dattan, vägen till bron igen kändes då betydligt längre, kanske för att händerna vid det laget var som isklumpar och fingrarna som frusna fiskpinnar?!

Här är iaf den fina utsikten och än en gång över fabriken som skapar piteås härliga luftklimat.

77662-46
Bron

image47
Kappa

image49
The bridge

image50
again...

image51
jag vet, men det finns inga sevärdigheter i piteå.

image52
Molnfabriken..


Kommentarer
tobbe:

hahaha verkligen inte....puss

2007-11-27 @ 05:11:12
Trasan o banarne:

jasi det var lite halv tungt å gå bitvis då man kände fingrar å ansikte frös ihop lite hehe. men fort gick det iaf å trött var man då man kom hem :)

2007-11-27 @ 12:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback