ÅH nej..

SKRIVET DEN: 2008-08-25 KLOCKAN: 15:06:57
JAG HAR BLIVIT TUGGUMMI BEROENDE.. IGEN.

Men, det är väl bättre än att vara choklad beroende?
Träningen går bra, eller träning och träning, , , joggning, löpning, osv..På onsdag kommer lönen, och då blir det sim och gymkort, samt nya träningskor, + shorts.. mina håller på att vara utslitna. Pojkarna pratar om att köpa hem lite träningsmaskiner också.. vilket låter kanon! Då slipper man kanske springa ute på vintern då det är -40 grader ute..

Något som lät mindre kul (pga dålig kondis) är att vi väldigt snart ska åka på något "tränings-stadium-kitt-grejsimojs" i boden tre ggr. Första gången nästa tordag då vi ska få allmän information om träning, kost och hälsa. och någon vecka därpå igenomgå alla Fys-testen, samt kolla syreupptag och maximala styrka.. Alltså kontrollanter som är experter ska kolla en massa inviduella test hos varje person för att se hur vi ligger till, och sedan utifrån det göra en slags träningsdagbok som gäller för just den personen, (minst träna 4 ggr i veckan + fys 2 ggr med klassen) som vi ska följa tills i maj månad då vi åker tillbaka dit igen för att se om vi förbättras....HJÄLP:!! hoppas ingen ser på...

Nyss hemkommen från första "riktiga" skoldagen..
Första lektionen så hade vi träning och förståelse inför högskoleprovet, skrivkurs, osv.. (en kurs som ska hjälpa oss att klara högskoleprovets svenska del bättre. och lära oss att skriva rapporter "polisrapporter"..)
Andra lektionen var vi en massa folk från olika kurser.. kommunikation.. egentligen lära oss kommunikations knep och sådant som kan vara bra i både vårdarbete och som nu ex om man vill bli polis.. träna oss att säga saker så att det ska låta allvarligt samt oskyldigt.. osv...
Sedan skulle vi egenligen ha psykologi (inriktat mot polisyrket) men det utblev idag.. Så ist hade vi Fys, där vi hade mjukstart med brännboll. men eftersom vi bara var 8 st idag som var med så blev det ganska mycke spring iaf..

Nu ska jag käka lunch .. så vi hörs! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback