Mo-mo-o-vies..yes!

SKRIVET DEN: 2009-01-22 KLOCKAN: 15:29:30

Måndag:


The Curious Case of Benjamin Button √   8/10 (Fin berättelse)
Vilken film! Att den är tre timmar lång, kunde man inte förstå förens man hade tittat på klockan då filmen var slut. Enhelt underbar story, och dessutom välgjord och otroligt vacker.
Har hört att många liknar den vid Forrest Gump (är ju trots allt samma manusförfattare, Eric Roth), och det kan jag hålla med om. Jag själv tyckte den liknade Tim Burtons Big Fish, en film som jag också älskar.

Onsdag :


Seven Pounds √ 7/10 ( Seg första halvan, men himla romantisk och fin)
Handling: Ben (?) är en djupt deprimerad skatteutredare, hans fru gick bort hastigt i en olycka.  Han letar reda på sju personer som hamnat snett eller som är i form av någon hjälp och förändrar deras liv för all framtid. Under tiden som han planerar sitt självmord träffar han en ung kvinna vid namn emily. Hans tillvaro gungar till.... han får beslutsångets. 



The Memory Keeper's Daughter √ 6/10 ( lite halv tråkig emellanåt)
Handling: Året är 1964, och dr. David Henry separerar sin dotter vid födseln från hennes
tvillingbror för att dölja för sin fru att dottern har Downs syndrom. David överlämnar barnet till en sjuksköterska (Emily Watson) och klipper all kontakt för att fokusera på sin fru (Gretchen Mol) och sin son. Under de följande 25 åren växer hans handikappade dotter upp till en fälfungerande kvinna samtidigt som David ser sin övriga familj slås i spillror, med vetskapen om att han aldrig kan avslöja sin mörkaste hemlighet.


Idag:
♦ Kärring filmen Mamma Mia ( Bara för att ha sett den)
♦ Revolutionary Road
♦ Stop-Loss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback