Då det inte ska hända, då händer det.

SKRIVET DEN: 2010-01-14 KLOCKAN: 18:54:59
Lillan har varit vaken hela nätterna sen i lördags så jag har varit helt död.. Inte vetat vart jag ska ta vägen. När hon skriker skriker och skriker och inget man gör funkar för att lugna henne. Men i natt så sov hon riktigt bra. Jag fick sova 8h totalt och hon vakna bara tre ggr och ville ha mat så jag känner mig riktigt utvilad. JAG HOPPAS att det blir samma i natt :D

Vi har varit ute med vagnen varje dag nu.. idag kändes det lite kallt men det är väl mest så för att man blivit bortskämd nu några dagar då det varit bra väder och ibland inte ens minus grader.

Idag var vi förbi på blåklockan igen och sedan hem till Annika för att följa henne och Helmer på Greya.
När vi kom fram var hebbe trött och lillan hungrig. Ja.. helmer var väl också hungrig. Så vi matade våra bebisar och sedan fikade vi. Sedan bajsa helmer så Annika gick och böt bölja.. då kände jag något blött på lillans kläder.. kiss tänkte jag.. men senare upptäckte jag.. EN STOR BRUN FLÄCK på byxbenet.. Happ.. då var det bara byta då.. en massa massa massa bajs.. aldrig sett så mycket från denna lilla tös. Men hon hade ju inte bajsat sen i lördags så..

Och inte hade jag med några våtservetter, och inga ombyteskläder. så det blev nakenfis ner i overallen och fort hem. Väl hemma så fick vi bada lite..

Nu ringde tessans mamma och sa att mitt visa kort tydligen var kvar på greya också.. typiskt. Känner mig verkligen som den där mamman jag aldrig skulle bli; skitig, förvirrad, stressad, går runt med spyor på kläderna och hinner aldrig städa här hemma. Nåväl bara barnet har det bra.. det är väl det viktigaste.
Orkar inte ut med vagnen igen och hämta det, får bli imorgon.. så jobbigt att klä lillan och bära ner den tunga bägen, och vagnen ner för trapporna osv osv..

Iförrgår så var jag och vaccinera mig mot svinis, jenny följde, och sedan blev det pizza på tre kronor.
Har svinigt ont i armen nu.. hade det igår också.. ingen får röra den och den går inte lyfta så högt.
Tur det inte blev värre för då hade jag inte kunnat hålla i lillan ens, och vem skulle då göra det?!

Ne nu ska jag ringa greya och säga att jag kommer imorgon och hämtar kortet.
Byebye.

Kommentarer
You know who!:

Jag skulle hålla henne.. :P

2010-01-17 @ 14:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback