Ett litet dopp..

SKRIVET DEN: 2010-01-20 KLOCKAN: 00:12:56
Nu har jag badat lillan! Imorgon ska vi på BVC besök kl 9.. känner mig inte så taggad eftersom hon somnar typ 5-6 på morgonen.. blir inte många timmar med andra ord. Vi måste i alla fall stiga upp senast sju om hon ska hinna äta, rapa.. blöjbyten påklädning, jag ska hinna fika.. hon kanske skriker så jag måste bära henne överallt jag ska osv.
Sedan måste vi bege oss halv nio för det tar ju ett tag med vagnen, och få ned den för trapporna etc..

Hoppas det går bra iaf. Tycker dem där BCV besökena är rätt jobbiga.. på och av med kläder, barnskrik och en massa bök bara för att väga och mäta.. Nåväl dem är väl nödvändiga..


min lilla kanin


Åter till badandet.. Tycker det är grymt härligt att hon nu gillar att bada, inget skrik alls.. Ja kanske när man plockar upp henne och hon tycker det är kallt.. men annars är hon hur nöjd som hellst.
Och hon växer såå himla fort. Har köpt blöj-nr 2 nu.. hon kan fortfarande ha ettan men dem paketen är ju så få blöjor i så har nu köpt 3-6kg och i dem paketen är det nästan dubbelt så många blöjor.

Nu ligger hon här brevid mig i soffan, försöker få henne att somna en liten stund. Hon ska dock ha mat kl 01 igen så somnar hon innan dess blir det inte mer än en timmas sömn..
Varje gång hon håller på att somna så viftar hon med armarna och råkar slå bort nappen ur munnen också vaknar hon och skriker för att hon vill ha den.. sen går det runt runt ett tiotal ggr..

well well.. natti natt på er..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback